“Webfilm til Erhvervslivet”


Webfilm til Erhvervslivet

Webfilm er et utroligt stærkt medie for jer, som ønsker at kommunikere jeres virksomheds budskab ud til nuværende og potentielle kunder. En webfilm er en unik mulighed for jeres virksomhed til at skille jer ud fra konkurrenterne. Webfilm kan bruges i virksomhedens markedsføring på jeres website, sociale medier, nyhedsbreve eller lignende. Ud over kommunikation og marketing er webfilm også blandt de mest populære medier til personlig og corporate branding.

Der er rigtig mange gode grunde til aktivt at bruge webfilm. Webfilm taler til flere sanser på en gang, og i kan få sat ansigt på jeres virksomhed udadtil. Webfilm er også et rigtigt stærkt medie til at opnå bedre placeringer i søgemaskinerne og dermed skabe en øget trafik til jeres website.

Vigtigst af alt kan webfilm sælge jeres ydelser og produkter. Undersøgelser viser nemlig, at personer, som har set en webfilm, gennemsnitlig er 85% mere tilbøjelige til at købe en ydelse eller et produkt. En potentiel kunde, som har set en webfilm, konverterer i gennemsnit 24% bedre.

Bruger i ikke allerede webfilm som en integreret del af jeres markedsføring i dag, så er det bare med at komme i gang. Flere brancher bruger endnu ikke webfilm aktivt, og dermed kan i komme mange skridt foran konkurrenterne.

Vi tager meget gerne en gratis og helt uforpligtende snak med jer, hvor vi rådgiver omkring webfilm til netop jeres virksomhed.

Info om Webfilm

FÅ GRATIS TILBUD
Få et helt uforpligtende tilbud lige her. Vi er eksperter i Webfilm

Info Ikon