“Vi fortæller historier, der skaber værdi”DRØMMER DU OM FILM
TIL DIN VIRKSOMHED?

- FILM TIL KOMMUNIKATION, MARKETING & BRANDING

Vi er et kreativt og strategisk filmbureau, der kan hjælpe dig, med at få din drøm til at gå i opfyldelse. Vi har specialiseret os i at producere værdiskabende web- og reklamefilm, hvor vi sammen med vores kunder kommunikerer deres budskaber ud på en troværdig måde, så det brænder igennem.

Vi leverer film til alle platforme og til alle formål, som er skræddersyet netop til din virksomheds behov. Frygt ikke for at udfylde felterne nedenfor, og hør nærmere om dine store muligheder, for at skabe værdi ved brugen af film i fremtiden.

Få et gratis skræddersyet tilbud på din film.

Dit navn (*)

Din e-mail (*)

Telefonnummer (*)

Firmanavn (*)

Beskriv kort evt. tanker til filmen (*)

Interviewfilm
I en interviewfilm kan potentielle kunder få følelsen af at stå ansigt til ansigt med dig og din virksomhed. Du kan her tale direkte til din målgruppe.
Kampagnefilm
Skal din kampagne, dit brand eller produkt præsenteres, så det efterlader et positivt indtryk på din målgruppe og de husker lige netop din virksomhed?
Reklamefilm
En gemmenarbejdet reklamefilm gør noget ved os mennesker. Det er tit nemt at fortælle en historie, men det skal gøres rigtigt – helt rigtigt!

Info om Webfilm
Info om Webfilm
Info om Webfilm
Info om Webfilm
Info om Webfilm

Info Ikon

Vi ville elske at høre fra dig, så send os endelig en besked i dag!

Hver eneste gang vi får en besked bliver vi lykkelige her på kontoret. Det gør vi fordi du giver os muligheden for at vi kan hjælpe dig og din virksomhed videre med et helt uforpligtende tilbud på en filmproduktion, der er skræddersyet til netop din virksomheds behov og ressourcer. Udfyld nedenstående felter og modtag et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud på din filmproduktion.


Dit navn (*)

Din e-mail (*)

Telefonnummer (*)

Firmanavn (*)

Beskriv kort evt. tanker til filmen (*)

Kontakt Jonas Krogslund, Pravour Filmbureau